Jeroen Jager

Jeroen Jager

Leercoach

Jeroen werkt sinds 2021 als docent bij de bacheloropleiding Creative Business van Hogeschool Inholland in Den Haag. Daarnaast werkt Jeroen ook als leercoach bij het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam. Als lid van ons team zorgt hij voor ondernemerschap en creativiteit in het lab!

De expertise van Jeroen ligt in media, creativiteit en ondernemen, wat ook zijn focus is binnen het lab en de opleiding Creative Business. Hij heeft een Master Media Innovation afgerond aan de Breda University of Applied Sciences en deed hij onderzoek naar Eye Tracking in Virtual Reality van safety trainingen.

Naast zijn werk als docent is Jeroen ook eigenaar van het bureau NOON creation dat zich richt op blended learning en storytelling. Dit sluit aan op de thema’s waar we in het lab mee bezig zijn. Op deze manier kan Jeroen zijn praktijkervaring als media-ondernemer en creative business inzetten om studenten relevante voorbeelden te geven.

Binnen ons lab zien wij studenten als young professionals waarbij Design Thinking als methode wordt gebruikt. Wij coachen hen in hun creatieve proces. Vanuit het niets iets creëren en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling doet Jeroen het liefst met onophoudelijke energie.

“Ik krijg altijd energie van ondernemende mensen, studenten begeleiden om innovatieve ideeën te ontwikkelen. Inspirerende mensen die hun kansen zien, pakken en willen waarmaken.”

3 vragen aan Jeroen

Wat is je favoriete plek in Amsterdam Noord en waarom?   
EYE Filmmuseum is een van mijn favoriete plekken in Noord. De plek heb ik door de jaren heen zien ontwikkelen tot een culturele verblijfplaats die creatieven en toeristen herbergt.

Met welke Noorderling zou jij graag een koffie willen drinken?
Ik zou graag met Noorderlingen koffie willen drinken die inspirerende verhalen over Amsterdam Noord kunnen vertellen.

Welke tip heb je voor het ULT Lab om de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en het werkveld te verbeteren?
De gerealiseerde concepten van studenten doorontwikkelen en de connectie met het werkveld mogelijk maken voor Inholland en haar partners.

Terug naar het overzicht