Jasmin Westerhof

Jasmin Westerhof

Afstudeer student - Tourism Management, Diemen 

Jasmin gaat na de labtrack van afgelopen half jaar door met de realisatie van het Grote Boek op het Hema-plein in nauwe samenwerking met centrummanager Daan Woudhuysen van winkelcentrum Boven ’t IJ. Ook voor het ULT Lab Amsterdam is het zaak om nauwlettend mee te kijken en waar kan ondersteuning te bieden in de vorm van raad en daad.

Doel is om bewoners en bezoekers te bereiken die weinig tot geen gebruik maken van digitale middelen, maar toch graag op de hoogte zijn van wat er allemaal valt te beleven in de buurt. Zij zal ook ondernemers en buurtorganisaties vragen om een of meerdere pagina’s in het Grote Boek te vullen. De technische realisatie en gebruikersgemakt van het boek is natuurlijk ook van belang en de garantie dat betrokkenen het bijzondere boek goed onderhouden.

Zie voor de voortgang: Binnen het ULT-lab bruist ons Productiehuis van activiteit! – Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam

1. Wat is je favoriete plek in Amsterdam Noord en waarom?

Mijn favoriete plek is de Modestraat. Ik heb daar al veel mensen ontmoet en inmiddels herkennen ze mij ook. Dat is iets waar ik veel waarde aan hecht!

2. Maak deze zin af: voor mij betekenen vrije tijd en recreatie…

Voor mij betekent vrije tijd en ontspanning tijd voor mezelf nemen om te ontspannen. Dit kan zijn door een wandeling in de natuur of een leuke activiteit.

3.Welke tip heb je voor het ULT Lab om de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en werkveld te verbeteren?

Ondanks dat colleges belangrijk zijn, zou ik aanraden om meer opdrachten te doen met de buurtinitiatieven van Amsterdam Noord. Op die manier kun je contact maken met de gemeenschap, onderzoek doen en tegelijkertijd leren!

Terug naar het overzicht