Gadir Mhanna

Gadir Mhanna

Afstudeer student opleiding Tourism Management, Haarlem

Gadir is na haar labtrack van vorig jaar weer terug op het lab om de volgende versie van de Wensmuur te gaan maken, samen met de lokale gemeenschap, als onderdeel van haar afstudeertraject. De Wensmuur die zij vorig maakte met haar projectgroep is nu nog steeds te zien aan de zijkant van de Bowling; een groot opvallend gebouw dat je als voorbijganger haast niet kan missen. Gadir gaat bekijken of de Wensmuur daadwerkelijk wensen kan ophalen waar écht wat mee gebeuren zal. Wie gaat daar voor zorgen? Wie wil er zorgdragen voor het onderhoud van de muur? Is het mogelijk dat het zo’n toffe muur wordt, dat je daar als bezoeker ook graag je wens op achter laat?

De Wensmuur heeft als doel om het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord aantrekkelijker te maken voor bewoners, bezoekers en ondernemers, en om deze gemeenschap met elkaar te verbinden.

1. Wat is je favoriete plek in Amsterdam Noord en waarom? 

Mijn favoriete plek in Amsterdam Noord is de Modestraat. Het is een verbindende plek waar je van elke cultuur iets kunt zien. Ik vind het erg mooi om mensen daar samen te zien naaien, eten, leren en kletsen natuurlijk.

2. Wat wil jij bijdragen aan onze leergemeenschap hier in Amsterdam-Noord (en omgeving)?

Ik wil graag mijn ervaring en kennis delen om bij te dragen aan het versterken van onze leergemeenschap hier in Amsterdam Noord. Zo ben ik bezig met het project ‘de Wensmuur’. De realisatie van een ‘Wensmuur’, een fysieke muur die als doel heeft om een diverse groep bewoners, bezoekers en andere stakeholders aan te trekken en met elkaar te verbinden. Hierbij streef ik naar het bevorderen van een gevoel van inclusiviteit, gemeenschap en duurzaamheid. Ik heb ervoor gekozen om de Wensmuur te plaatsen op de Modestraat, waar zowel de gemeente, bewoners, bezoekers, lokale ondernemers als de Modestraat zelf erg enthousiast zijn over dit initiatief. Het doel is om de Modestraat aantrekkelijker te maken voor iedereen die het bezoekt.

3. Maak deze zin af: voor mij betekent vrije tijd en recreatie…

Voor mij betekent vrije tijd en recreatie het vinden van momenten van ontspanning en plezier buiten werk of verantwoordelijkheden om, zodat ik me kan opladen en activiteiten kan ondernemen die me geluk en voldoening brengen.

4.Welke tip heb je voor het ULT Lab om de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en werkveld te verbeteren?

Dat er beter contact kan zijn tussen de stakeholders en de studenten die ingeschreven staan bij het ULT Lab.

Terug naar het overzicht