Einde CLIMB 2: jamsessie

Einde CLIMB 2: jamsessie

Het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam biedt ieder semester een lab track (keuzemodule) aan. Een groep (internationale) studenten van verschillende opleidingen van binnen en buiten de hogeschool gaan aan de slag om een creatief product te ontwerpen op het gebied van toerisme of vrijetijdsbesteding om zo het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord te transformeren in een bruisende, aantrekkelijke en veilige plek. Zij krijgen hierbij hulp van diverse partners uit onze learning community: docenten, onderzoekers, netwerkpartners, bewoners en gebruikers.

CLIMB 2

Binnen het lab werken wij met Design Thinking waarbij studenten werken in climbs, waarbij zij verschillende processtappen doorlopen en letterlijk omhoog klimmen. In CLIMB 2 passen de studenten op basis van de feedback van netwerkpartners de context, richtlijnen en eisen van het ontwerp aan. Nu gaan de studenten in hun projectteam samen op zoek naar een of meerdere creatieve oplossingen en werken zij mogelijke concepten uit.

Jamsessie

Tijdens jamsessie CLIMB 2 presenteren de studenten de concepten en halen feedback op bij de verschillende netwerkpartners. Feedback van partners is hierbij zeer waardevol!

Datum:               Vrijdag 14 april 2023
Tijdstip:              14.00 – 16.00 uur
Locatie:              Modestraat, Buikslotermeerplein 15-17 in Amsterdam

Na afloop van de jamsessie is er altijd ruimte om na te praten met de studenten en alle aanwezige netwerkpartners onder het genot van een hapje en een drankje.

4 april 2023