Mireille Middelhof

Mireille Middelhof

Leerregisseur en leercoach

Mireille werkt al vele jaren als docent bij de bacheloropleiding Communicatie van Hogeschool Inholland in Diemen. Naast docent is zij ook coördinator van alle eerstejaars studenten.
Binnen ons lab werkt Mireille als leercoach en leerregisseur naast collega Zac Woolfitt. Als geen ander zorgt Mireille voor het team en de studenten!

Mireille kijkt er altijd naar uit om onze studenten mee te nemen op deze fantastische reis en uitdaging in ons lab. Zij hoopt dat zij studenten kan inspireren om creatief te zijn en open te staan ​​om nieuwe ideeën met ons te delen.

“Voor mij is het mooiste van het lab dat we geen docenten en studenten meer zijn, maar partners.”

3 vragen aan Mireille

 

1. Welke focuspunten vind jij belangrijk voor Amsterdam als toeristische en vrijetijdsstad?
Ik vind het belangrijk dat in Amsterdam iedere cultuur een plekje heeft. Dus bijvoorbeeld dat als mensen een bepaald geloof aanhangen binnen hun cultuur Amsterdam daar mogelijkheden voor biedt. Bijv. een moskee voor moslims ij het centrum, maar ook een kerk voor andere soort geloven etc. Ook diversiteit is een belangrijk aspect voor de vrijetijdsstad Amsterdam.

2. Wat is je favoriete plek in Amsterdam Noord en waarom? 
Een favoriete plek  van mij in Amsterdam Noord is toch het winkelcentrum Boven ’t IJ op het Buikslotermeerplein. Voordat ik hier kwam te werken in de Modestraat, was ik al een frequente bezoeker van het winkelcentrum. Mijn schoonzus woonde er namelijk tegenover, dus kwam er regelmatig. Ik vind het nog steeds een fijn winkelcentrum met een groot aanbod van diverse winkels. Soms vergeet ik gewoon de tijd als ik daar rondloop, zo gezellig vind ik het.

3. Wat wil jij bijdragen aan onze learning community hier in Amsterdam Noord (en omgeving)?
Mijn bijdrage aan de community is om meer empathie te krijgen voor andere culturen/ gewoonten/ normen en waarden. Respect en luisteren naar elkaar daar begint het mee. Niet elkaar veroordelen, maar je inleven waardoor je elkaar beter gaat begrijpen en tot mooie creaties samen kan komen. Dit wil ik  ook graag overbrengen aan onze studenten, collega’s en labpartners!

Terug naar het overzicht