Open dag Urban Leisure & Tourism Lab 13 mei '22

Open dag Urban Leisure & Tourism Lab

Het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam opent binnenkort haar deuren voor studenten van Hogeschool Inholland en andere hogescholen en universiteiten in het living lab in de Modestraat in Amsterdam. Graag nodigen wij je uit om onze open dag bij te wonen!

Samen met onze Lab studenten vertellen wij je meer over onze onderwijs– en onderzoeksactiviteiten, die wij uitvoeren samen met onze partners waaronder SAIL en Gemeente Amsterdam. Daarnaast geven wij een rondleiding in ons living lab in de Modestraat.

Informatie fysieke open dag:
Datum     Vrijdag 13 mei
Tijdstip    15.00 tot 16.30 uur
Locatie    Modestraat, Buikslotermeerplein 15 in Amsterdam-Noord

Voor degenen die meer willen weten vanuit huis hebben wij ook een online open dag! Aan de hand van video’s, Q&A’s en een presentatie geven wij een kijkje in ons lab. Dit doen we zowel in Nederlands als in het Engels. De kick-off is gezamenlijk met de zes andere living labs waarna zij apart in Breakout-Rooms kunnen worden bezocht! Kom je ook bij ons kijken?

Informatie online open dag:
Datum     Dinsdag 10 mei
Tijdstip    13.00 tot 14.00
Locatie    Microsoft Teams, dit is de link!

Interesse?

Meld je alvast aan via ultlab.amsterdam@inholland.nl. Leuk dat je er bent!

Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam
Roos Gerritsma, Wina Smeenk, Zac Woolfitt, Claudia Mayer, Jolanda Möller, Tom Parry, Jeroen Jager, Mireille Middelhof, Luca von Prittwitz & Emma Ndauwa

5 april 2022