Je kunt ons nu vinden bij het Buikslotermeerplein

Je kunt ons nu vinden bij het Buikslotermeerplein

Het ULT-Lab Amsterdam is verheugd aan te kondigen dat het vanaf het begin van het nieuwe schooljaar 2021 weer op een fysieke locatie in Noord aan de slag verder gaat na Corona. We huren wekelijks een ruimte in de broedplaats Modestraat (Buikslotermeerplein 15-17). Het Lab maakt al twee jaar deel uit van het Placemanagament team van het Buikslotermeerplein en is dus ook bijzonder blij met de samenwerking met Modestraat. Het ULT-Lab werkt samen met de gemeente, bewoners, bezoekers, ondernemers, studenten en andere belanghebbenden om van het Buikslotermeerplein een leefbare en centrale plek in Amsterdam-Noord te maken. Modestraat, geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur is een hotspot voor kunstenaars en creatievelingen, waar kunstprojecten getoond worden, je kleding kunt ruilen, schilder-, fotografie- en naailessen kunt volgen. Of gewoon afspreken voor een kopje koffie. Vanuit onze uitvalsbasis, ontwerpen studenten prototypes met lokale partners over hoe de omgeving getransformeerd kan worden.

Onderdeel van dit project is ook de Place Game, een soort stadexpeditie waarin bewoners, ondernemers en stakeholders in hun buurt onderzoeken wat er nodig is om de leefbaarheid van de plek te verbeteren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Het labteam en de studenten zijn voornamelijk op vrijdag ter plaatse, maar afspraken kunnen ook op andere dagen gemaakt worden. Neem contact met ons op via ultlab.crb@inholland.nl

30 september 2021