Studenten presenteren finale concepten voor toerisme en recreatie 11 jun '21

Studenten presenteren finale concepten voor toerisme en recreatie

Update: Het bericht over de show kun je hier vinden.

Eindelijk is het zo ver… Na weken te hebben gebrainstormd, creative oplossingen te hebben bedacht en samengewerkt te hebben met verschillende partners vanuit het werkveld; laten de studenten van Inholland en Urban & Leisure Tourism Lab Amsterdam met trots hun oplossingen voor Amsterdam Noord en Laag Holland zien.

Op 11 juni vindt het hybride event plaats in Pakhuis de Zwijger. Studenten door heel Europa en studenten op locatie laten hun prototypes zien met vernieuwende ideeën voor de sector toerisme en recreatie.

Nieuwsgierig geworden? Na het event wordt op onze activiteiten pagina een video en meer informatie geplaatst om de show terug te kijken!

Update: Het bericht over de show kun je hier vinden. 

8 juni 2021