Status

Gestart in 2023

Partners

Verschillende netwerkpartners

Op initiatief van het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam is begin 2023 het Netwerk BSMP (Buikslotermeerplein) gestart. Vier keer per jaar vindt een netwerkbijeenkomst plaats steeds op een wisselende locatie op of rondom het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord, waaronder de Modestraat, de DAT!school en de Kiosk onder de Bowlingbaan.

Deelnemers aan dit netwerk zijn vertegenwoordigers vanuit verschillende organisaties; mensen die allemaal het Buikslotermeerplein een warm hart toedragen. Ons netwerk bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van de gemeente Amsterdam, het winkelcentrum Boven ’t Y, Modestraat, DAT!school, Cooperatie 5711, Cinekid Filmfestival, Stadspodium Noord, Over ’t Y festival en natuurlijk het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam.

Alle deelnemers hebben de wens uitgesproken om elkaar vaker te zien om te verbinden, meer samen te werken en kennis te delen.

Ook deelnemen?

Meld je aan via ultlab.amsterdam@inholland.nl voor deelname aan het netwerk BSMP. Je kunt ook bij ons terecht voor meer informatie en data van netwerkbijeenkomsten.