Jamsessie CLIMB 4: 2 juni 2023

Jamsessie CLIMB 4: 2 juni 2023

Het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam biedt ieder semester een lab track (keuzemodule) aan. Een groep (internationale) studenten van verschillende opleidingen van binnen en buiten de hogeschool gaan aan de slag om een creatief product te ontwerpen op het gebied van toerisme of vrijetijdsbesteding om zo het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord te transformeren in een bruisende, aantrekkelijke en veilige plek. Zij krijgen hierbij hulp van diverse partners uit onze learning community: docenten, onderzoekers, netwerkpartners, bewoners en gebruikers.

CLIMB 4

Binnen het lab werken wij met Design Thinking waarbij studenten werken in climbs, waarbij zij verschillende processtappen doorlopen en letterlijk omhoog klimmen. In CLIMB 4 leveren de studenten het definitieve concept op inclusief een onderbouwing: is het concept regeneratief en haalbaar, uitvoerbaar, betaalbaar & organiseerbaar?

Jamsessie

Tijdens jamsessie CLIMB 4 presenteren de studenten met hun projectteam het definitieve concept en halen zij voor de laatste keer feedback op bij de verschillende netwerkpartners. Feedback van partners is hierbij zeer waardevol!

Datum:               Vrijdag 2 juni 2023
Tijdstip:              14.00 – 16.00 uur
Locatie:              Modestraat, Buikslotermeerplein 15-17 in Amsterdam

Na afloop van de jamsessie is er altijd ruimte om na te praten met de studenten en alle aanwezige netwerkpartners onder het genot van een hapje en een drankje.

26 mei 2023