Einde CLIMB 3: jamsessie

Einde CLIMB 3: jamsessie

Het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam biedt ieder semester een lab track (keuzemodule) aan. Een groep (internationale) studenten van verschillende opleidingen van binnen en buiten de hogeschool gaan aan de slag om een creatief product te ontwerpen op het gebied van toerisme of vrijetijdsbesteding om zo het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord te transformeren in een bruisende, aantrekkelijke en veilige plek. Zij krijgen hierbij hulp van diverse partners uit onze learning community: docenten, onderzoekers, netwerkpartners, bewoners en gebruikers.

CLIMB 3

Binnen het lab werken wij met Design Thinking waarbij studenten werken in climbs, waarbij zij verschillende processtappen doorlopen en letterlijk omhoog klimmen. In CLIMB 3 kiezen de studenten voor een concept. Het is nu tijd voor het maken van meerdere prototypes. Deze gaan de studenten met hun projectteam testen op en rondom het Buikslotermeerplein en stellen zij vragen aan bewoners en gebruikers waarmee zij de prototypes verder kunnen verbeteren.

Jamsessie

Tijdens jamsessie CLIMB 3 tonen de studenten de prototypes en halen zij feedback op bij de verschillende netwerkpartners. Feedback van partners is hierbij zeer waardevol!

Datum:               Vrijdag 12 mei 2023
Tijdstip:              14.00 – 16.00 uur
Locatie:              Modestraat, Buikslotermeerplein 15-17 in Amsterdam

Na afloop van de jamsessie is er altijd ruimte om na te praten met de studenten en alle aanwezige netwerkpartners onder het genot van een hapje en een drankje.

11 mei 2023