Afstudeerders in het Lab

Afstudeerders in het Lab

Op dit moment zijn Andromeda Achiaa en Mariam Saleh, twee bachelor studenten Tourism Management aan Hogeschool Inholland, bezig met een afstudeeropdracht binnen het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam. Zij worden hierbij begeleid door lab lead Roos Gerritsma en leerregisseur Zac Woolfitt.

Andromeda

Opdracht:
Creëer een ​​leisure product voor Amsterdam Noord, dat van waarde kan zijn voor de wijk en mee te bouwen aan het winkelcentrum Buikslotermeerplein als het hart van Noord.

Een simpel concept als de verhalenbank is wat Andromeda aan het ontwikkelen is. Een bank waar alle ongehoorde, inspirerende, mooie herinneringen en gemeenschapsverhalen van de Noorderlingen zelf te horen zijn. Allemaal op één plek.

Mariam

Opdracht:
Creëer meer groen n de buurt van het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord door middel van regeneratief toerisme en green placemaking.
Dit was aanvankelijk een concept waaraan Mariam werkte tijdens haar minor binnen het lab afgelopen semester. Zij vond het leuk om dit concept verder uit te werken en hiermee iets te creëren met de gemeenschap, voor de gemeenschap.

27 maart 2023