Einde CLIMB 1: jamsessie

Einde CLIMB 1: jamsessie

Het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam biedt ieder semester een lab track (keuzemodule) aan. Een groep (internationale) studenten van verschillende opleidingen van binnen en buiten de hogeschool gaan aan de slag om een creatief product te ontwerpen op het gebied van toerisme of vrijetijdsbesteding om zo het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord te transformeren in een bruisende, aantrekkelijke en veilige plek. Zij krijgen hierbij hulp van diverse partners uit onze learning community: docenten, onderzoekers, netwerkpartners, bewoners en gebruikers.

CLIMB 1

Binnen het lab werken wij met Design Thinking waarbij studenten werken in climbs, waarbij zij verschillende processtappen doorlopen en letterlijk omhoog klimmen. In CLIMB 1 maken studenten eerst kennis met een wicked problem, een complex vraagstuk waar niet een-twee-drie een oplossing voor is. Aan onze studenten de taak om dieper te duiken in het probleem! Dit doen zij door achtergrondinformatie te lezen en vragen te stellen aan experts, bewoners en gebruikers van het Buikslotermeerplein. Door te brainstormen stellen studenten samen in hun projectteam de context, richtlijnen en eisen van het concept op.

Jamsessie

Tijdens jamsessie CLIMB 1 presenteren de studenten de context, richtlijnen en eisen van het concept en halen zij feedback op bij de verschillende netwerkpartners. Feedback van partners is hierbij zeer waardevol!

Datum:               Vrijdag 17 maart 2023
Tijdstip:              14.00 – 16.00 uur
Locatie:              Modestraat, Buikslotermeerplein 15-17 in Amsterdam

Na afloop van de jamsessie is er altijd ruimte om na te praten met de studenten en alle aanwezige netwerkpartners onder het genot van een hapje en een drankje.

8 maart 2023