Define and Reframe!

Define and Reframe!

Vorige week vrijdag draaide om het presenteren van de concepten tot nu toe.
De afgelopen maand waren zeven groepen studenten bezig met het onderzoeken, bedenken, ontwerpen van hun projecten. Nu de 3e fase nadert, is uitgebreide en kwalitatieve feedback van experts essentieel om hun prototypes te kunnen ontwikkelen.

We willen alle experts, partners van Wageningen University & Research en alle studenten die hebben deelgenomen aan onze laatste climb bedanken voor de impact die ze hebben op deze studiegemeenschap.

 

Bekijk enkele korte citaten die die dag zijn vastgelegd:
“Ik vraag altijd naar persoonlijke sociale investeringen of de plaats betekenis voor hen heeft om hun betrokkenheid te meten. Ik vraag me af wat de dynamiek is tussen lokale empowerment en commerciële belangen. Het is een delicaat evenwicht om te vinden. En ik moedig studenten aan om hier goed over na te denken in hun ontwerpavonturen.” — Edward Huijbens – Hoogleraar Culturele Geografie aan WUR
“Veel zeer spannende ideeën en het moment dat studenten individuele voorstellen hebben die ze hebben bedacht op basis van hun onderzoek. Het is interessant om te zien hoe ze die ideeën kunnen stapelen en gezamenlijke strategieën kunnen ontwikkelen.” — Donagh Horgan – Onderzoeker en lableider bij Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam
“Ik ben hier omdat ik heel benieuwd ben naar dit living lab en het is geweldig dat studenten zo creatief zijn. Vooral het idee met Spotify-codes, waarmee je verhalen of muziek gerelateerd aan Amsterdam-Noord kunt scannen, vond ik heel leuk.” — Bas Amelung – Universitair docent toerisme en milieu aan WUR
“Ik hou het meest van de concepten die echt werken met de identiteit van het gebied, die werken met iets speciaals en unieks. Bijvoorbeeld bioscoopevenementen die heel goed bij de omgeving passen en ook kunst, of het verbeteren van de infrastructuur met de bliksem. Het zou een heel iconische en passende combinatie kunnen zijn.” — Rosaly Studulski – Projectmanager voor gemeente Amsterdam
“Het is opwindend om te zien dat de medewerkers van WUR en studenten samen met ons kijken naar innovatieve aspecten van het werk dat we hier in het lab doen en naar onze resultaten.” — Ko Koens – Nieuwe lector Stadstoerisme Hogeschool Inholland

 

TRANSLATE with x

var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=[“ar”,”bg”,”ca”,”zh-CHS”,”zh-CHT”,”cs”,”da”,”nl”,”en”,”et”,”fi”,”fr”,”de”,”el”,”ht”,”he”,”hi”,”mww”,”hu”,”id”,”it”,”ja”,”tlh”,”ko”,”lv”,”lt”,”ms”,”mt”,”no”,”fa”,”pl”,”pt”,”ro”,”ru”,”sk”,”sl”,”es”,”sv”,”th”,”tr”,”uk”,”ur”,”vi”,”cy”]; var LanguageMenu_values=[“Arabic”,”Bulgarian”,”Catalan”,”Chinese Simplified”,”Chinese Traditional”,”Czech”,”Danish”,”Dutch”,”English”,”Estonian”,”Finnish”,”French”,”German”,”Greek”,”Haitian Creole”,”Hebrew”,”Hindi”,”Hmong Daw”,”Hungarian”,”Indonesian”,”Italian”,”Japanese”,”Klingon”,”Korean”,”Latvian”,”Lithuanian”,”Malay”,”Maltese”,”Norwegian”,”Persian”,”Polish”,”Portuguese”,”Romanian”,”Russian”,”Slovak”,”Slovenian”,”Spanish”,”Swedish”,”Thai”,”Turkish”,”Ukrainian”,”Urdu”,”Vietnamese”,”Welsh”]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid=’__LanguageMenu_popup’;

TRANSLATE with
COPY THE URL BELOW
Back
EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal

var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement(“div”); origLangDiv.id = “OriginalLanguageDiv”; origLangDiv.innerHTML = “ORIGINAL: “; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init(‘LanguageMenu’, LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window[“LanguageMenu”] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

6 december 2022