Nieuwe studenten, nieuw vraagstuk

Nieuwe studenten, nieuw vraagstuk

In september zijn wij gestart met ruim 30 (internationale) studenten van de opleidingen Tourism Management, Leisure & Events Management,  Communicatie, Creative Business en Facility Management van Hogeschool Inholland  aan een nieuw vraagstuk op het gebied van toerisme en kunst & cultuur. Samen met vele partners gaan onze studenten met hulp van onze leercoaches Mireille Middelhof, Babet de Hoon, Jeroen de Jager, Cécile Brand en Tom Parry aan de slag om nieuwe creatieve, innovatieve en duurzame concepten te bedenken. Het doen van onderzoek is integraal onderdeel van het labonderwijs. Naast New Urban Tourism en Regenerative Tourism zijn ook de onderzoeksgebieden Design Thinking, Societal Impact Design en Authentic Leadership nauw verweven in ons programma.

Jamsessies

Tijdens jamsessies pitchen onze studenten hun concepten aan onze partners. Op basis van hun feedback gaan de studenten aan de slag om hun concepten te verbeteren. Dit doen wij in vier stappen: discover (ontdekken), define (definiëren), develop (ontwikkelen) en deliver (opleveren).

Jam sessie Datum Tijdstip Locatie
Discover vrijdag 7 oktober 2022 14.00 tot 16.00 uur Modestraat, Buikslotermeerplein 15, Amsterdam
Define vrijdag 4 november 2022 14.00 tot 16.00 uur Modestraat, Buikslotermeerplein 15, Amsterdam
Develop vrijdag 25 november 2022 14.00 tot 16.00 uur Hogeschool Inholland (centrale hal), Wildenborch 6, Diemen
Deliver vrijdag 16 december 2022 14.00 tot 16.00 uur Modestraat, Buikslotermeerplein 15, Amsterdam

Wil je (een van) de jamsessies bijwonen? Meld je aan via ultlab.amsterdam@inholland.

Na afloop van iedere jamsessie organiseren wij een netwerkborrel.

Meer informatie?

Voor inhoudelijke vragen of samenwerking met ons lab kun je contact op met onze lab lead Roos Gerritsma (roos.gerritsma@inholland.nl). 

Voor organisatorische vragen kun je terecht bij onze labcoördinator Jolanda Möller (jolanda.moller@inholland.nl).

 

6 oktober 2022