Speciale uitzending over Fair Tourism

Speciale uitzending over Fair Tourism

Reizen komt weer op gang, maar hoe krijgen we toerisme naar een duurzame balans? Vertegenwoordiger van ANVR, Better Places, het Europees Parlament en het ULTlab gaan de discussie aan.

Samen met Pakhuis de Zwijger heeft Hogeschool Inholland een reeks uitzendingen ontwikkeld over het toerisme van de toekomst ‘Fair Tourism’.  A.s. maandag 15 maart om 20.30 uur verzorgen we een speciale uitzending waarin we in gesprek gaan over de rol van de politiek bij de ontwikkeling van het toerisme van de toekomst. Reizen komt weer op gang, hopen we allemaal, maar hoe krijgen we toerisme naar een duurzame balans? Wat is hierbij de rol van de politiek? Welke keuzes moeten er op lokaal, nationaal en Europees niveau gemaakt worden? O.a. @FrankOostdam (Directeur ANVR), @SaskiaGriep (CEO Better Places), @VeraTaks (lid van het Europees parlement) en onze eigen lector New Urban Tourism @KoKoens nemen deel aan de discussie. Met gepaste trots lanceren we ook een ludieke toepassing van toeristenbelasting, ontwikkeld door een studentgroep vanuit het Urban Leisure & Tourism Lab en SLUISlab.

Nieuwsgierig geworden? Meld je (gratis) aan via de programmapagina en kijk (én praat) mee!

10 maart 2021