Eindevaluatie met studenten

Eindevaluatie met studenten

Op maandag 22 januari hadden we een prachtige sessie met een aantal studenten, die afgelopen semester meegedaan hebben aan de minor (lab track) in ons lab:

  • Wat ging goed?
  • Wat kan beter?
  • Wat heb je geleerd?
  • Wat zou je nieuwe studenten aanraden die starten in februari?

Onder het genot van heerlijke soep en broodjes in ons living lab in de Modestraat werden tips & tops uitgewisseld, waarmee wij ons onderwijs continu verbeteren. Ook zijn onderzoeksinzichten opgehaald, die we delen met het werkveld.

Tips & tops
De tour van Tours that Matter: Noord veranderde van een “metrostation” naar een stadsdeel met bijvoorbeeld een molen en een vlindertuin. Ons eigen kerstfeest organiseren werd enorm gewaardeerd; de studenten leerden elkaar dankzij een vragenspel bovendien beter kennen. Ook de Prototype Markt buiten op het plein was een hoogtepunt: we ontvingen meer feedback van voorbijgangers, van langslopende groepjes van netwerkpartners en docenten: ál die verschillende ideeën hebben ons concept nog beter gemaakt.
Wat de studenten soms lastig vonden waren last-minute veranderingen in het rooster of de digitiale omgeving waarin niet alles gemakkelijk vindbaar was.

En tips voor de nieuwe studenten? “Just breathe!” – niet te veel nadenken, maar stel vooral vragen aan je medestudenten, aan bewoners, aan het lab team en aan de partners rondom het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord.

Wij bedanken Jasmin, Joëlle, Emma Jo en Tygo voor hun waardevolle feedback!

23 januari 2024