Learning in a living lab: Knowing what to do when you don’t know what to do

Learning in a living lab: Knowing what to do when you don’t know what to do

Onze leerregisseur Zac Woolfitt heeft samen met collega Mirthe van den Hee (Hogeschool Inholland), Lieven Desomviele en Isabelle Vandevyvere (Artevelde Hogeschool Gent, België) een boek geschreven over leren in een living lab:

Vanaf februari 2024 is ‘Learning in a living lab’ verkrijgbaar in paperback via uitgeverij Owl Press (ISBN: 9789464778007).

Bestel nu via Bol.com of ga naar jouw lokale boekwinkel.

Ga op een levendige ontdekkingsreis met ‘Learning in a Living Lab: Knowing What to Do When You Don’t Know What to Do’. Dit boeiende Engelstalige boek is speciaal ontworpen voor studenten in het hoger onderwijs die de dynamische wereld van living labs betreden en is jouw paspoort naar praktijkgericht leren, creativiteit en persoonlijke groei.

Deze kleurrijke gids, geschreven door vier gepassioneerde docenten, uit Artevelde in België en Inholland in Nederland, bevat meer dan 300 pagina’s met illustraties, modellen, oefeningen en theorie. Open de deur naar een wereld waar theorie en praktijk samenkomen, terwijl je door de boeiende hoofdstukken en real-life scenario’s reist die deel uitmaken van deze meeslepende ervaring.

Van de fundamenten van living labs tot de fijne kneepjes van interdisciplinair leren: ‘Learning in a Living Lab’ biedt een routekaart voor succes in de snelle, steeds veranderende wereld van vandaag. Elk hoofdstuk deelt nieuwe inzichten, waardoor u kunt groeien in uw leergemeenschap, waar creativiteit, samenwerking en probleemoplossing floreren.

Ontdek de geheimen van authentiek leiderschap, verdiep je in de kunst van design thinking en verken de vaardigheden die essentieel zijn voor de toekomst. Het boek leert niet alleen; het zet jou aan het stuur als zelfsturende leerling, klaar om uitdagingen aan te gaan en te slagen in de Living Lab-omgeving.

Dompel jezelf onder in de transformerende reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling, van het stellen en bereiken van doelen tot het beheersen van zelfmotivatie en zelfmanagement. Ontdek het belang van assessment in een living lab en krijg waardevolle inzichten in het doen van onderzoek dat echt een verschil maakt.

Waarom kiezen voor leren in een Living Lab? Ontdek de tastbare voordelen, van verbeterde inzetbaarheid tot het opbouwen van veerkracht en succes in diverse teams. Het boek sluit af met een hoofdstuk over onderzoek in een proeftuin, waarin praktische handvatten worden geboden voor uw eigen veldverkenning en betekenisgeving.

Of je nu student, docent of lifelong learner bent, ‘Learning in a Living Lab’ is jouw uitnodiging om onzekerheid te omarmen, creatief te denken en te gedijen in de levendige wereld van living labs. Sla de pagina’s om, ontgrendel uw potentieel en herdefinieer wat het betekent om te leren in de 21e eeuw. Ben je klaar om de sprong te wagen?

Zac Woolfitt

Zac Woolfitt

21 december 2023