Nieuwe locatie: DAT!school

Nieuwe locatie: DAT!school

Fantastisch nieuws!

We breiden ons living lab uit met een tweede locatie aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Vanaf september gaan we elke maandag- en dinsdagochtend aan de slag in de DAT!school, een multidisciplinaire jeugdtheaterschool, op de eerste etage boven de Modestraat.

Op maandagmiddag en af ​​en toe op vrijdagmiddag blijven wij verschillende activiteiten organiseren voor onze studenten en netwerkpartners in de Modestraat, waar ook ons kantoortje is gevestigd.

DAT!school sluit aan op onze visie op onderwijs:
“Bij de DAT!school verzamelen en maken wij verhalen omdat wij geloven in de kracht en verrijking van verhalen. De DAT!school is een creatieve jeugdtheaterschool waar je vakken krijgt die kunstzinnig, creatief en sportief zijn voor iedere leerling. Wij geloven in de kracht van de multidisciplinaire leerlijn, waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. De DAT!school is een plek waar je vriendschappen sluit. Hier leer je de basis van diverse disciplines, die je vervolgens jarenlang verder kunt ontwikkelen. Het is fijn om jezelf in het leven te kunnen wapenen met zelfvertrouwen, creativiteit en verhalen van anderen.
Iedereen is anders en iedereen heeft een eigen verhaal. De DAT!school wil de leerlingen het thuisgevoel geven. Het is een plek waar je jezelf mag zijn en je je creatief mag ontplooien en ontwikkelen als maker en als mens. Dat jij mag thuiskomen met jouw verhalen. is een plek waar je jezelf mag zijn en je je creatief mag ontplooien en ontwikkelen als maker en als mens. Dat jij mag thuiskomen met jouw verhalen.“

Meer weten over DAT!school?  https://www.datschool.nl/

Adres:
DAT!school
Buikslotermeerplein 101C (ingang bij de parkeerplaats naast Pathé Noord)
1025 ET Amsterdam

27 juni 2023