Living labs & regenerative placemaking

Living labs & regenerative placemaking

Onze lab lead Roos Gerritsma heeft samen met haar collega onderzoeker Dominique Hes (Melbourne University, Australiƫ) een artikel geschreven over living labs. Roos en Dominique hebben allebei een living lab opgericht voor hun instelling. In het artikel wordt het volgende onderzocht:

  1. waarom we ze hebben opgezet
  2. waarom we geloven dat living labs een cruciaal onderdeel zijn van een regeneratieve reis van plaats
  3. gebruikte tools
  4. enkele resultaten

Dit is onze kennismaking met beide labs, hun achtergrond en enkele verhalen. Elk lab resulteerde in vele projecten, evenementen, initiatieven en erfenissen, die elk hun eigen artikel verdienen, en zullen worden uitgelicht terwijl we ons leren in de toekomst verder uitpakken.

Meer lezen? Klik hier.

Dominque Hes

Dominique Hes

24 februari 2023