Jolanda Möller

Jolanda Möller

Lab coordinator

Als coördinator is Jolanda Möller de linking pin tussen studenten, leercoaches, onderzoekers, externe partners en iedereen die iets met het lab wil ondernemen. Zij is kwartiermaker voor de nieuwe locatie op het Buikslotermeerplein, waar het lab in september 2021 de deuren heeft geopend. Naast labcoördinator is Jolanda ook adviseur op het gebied van procesmanagement en onderwijslogistiek binnen het domein Creative Business. Als ketendenker weet zij complexe processen te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen. “Mijn doel is om alle ondersteunende processen probleemloos te laten verlopen zodat studenten, leercoaches, leerregisseur, lableads en werkveldpartners zich volledig kunnen richten op het onderwijs en het onderzoek. Altijd ben ik op zoek naar verbeteringen, want stilstaan is geen optie.”

5 vragen aan Jolanda…

Wat heb je gestudeerd?
Ik heb mijn propedeuse behaald van de opleiding Boekhandel & Uitgeverij aan de HvA. Tijdens mijn studie kreeg ik een baan aangeboden als redactieassistent bij een uitgeverij. Mijn opleiding heb ik toen aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Sinds 2000 werk ik bij Hogeschool Holland in verschillende rollen en functies: van coördinator instroom- en praktijkbureau, kwaliteitsmedewerker tot adviseur onderwijslogistiek. In de tussentijd heb ik de opleidingen hbo Kwaliteits- en Procesmanagement en Prince2 Projectmanagement afgerond.

Wat voeg jij toe aan de leergemeenschap die het lab is?
Mijn expertise op het gebied van onderwijslogistiek en mijn organisatie skills.

Wat is je lievelingsplek in Amsterdam-Noord?
Met het pontje overvaren naar Noord, uit eten bij een van de vele restaurants op de NDSM werf en fietsen over de Nieuwendammerdijk en Schellingwouderdijk. Ook heb ik een speciale band met Amsterdam-Noord: mijn moeder is hier geboren en mijn ouders hebben elkaar op het werk ontmoet bij een van de scheepswerven die Noord toen rijk was. Ik ben zelfs vernoemd naar een schip dat destijds gebouwd is op deze werf.

Maak deze zin af: vrije tijd en recreatie betekenen voor mij…
Mijn hoofd leegmaken en nieuwe energie en inspiratie krijgen.

Welke dingen zijn volgens jou belangrijk voor een positieve ontwikkeling van de sector toerisme, recreatie en events?
Minder massa en meer op maat. Een sector in balans met de omgeving en haar bewoners.

Terug naar het overzicht