Jolanda Möller

Jolanda Möller

Lab coördinator

Als coördinator is Jolanda Möller de linking pin tussen studenten, leercoaches, onderzoekers, externe partners en iedereen die iets met het lab wil ondernemen. Zij is kwartiermaker voor de nieuwe locatie op het Buikslotermeerplein, waar het lab in september 2021 de deuren heeft geopend.

Naast labcoördinator is Jolanda ook adviseur op het gebied van procesmanagement en onderwijslogistiek binnen het domein Creative Business van Hogeschool Inholland. Als ketendenker weet zij complexe processen te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen. Haar doel is om alle ondersteunende processen probleemloos te laten verlopen zodat studenten, leercoaches, leerregisseur, lableads en werkveldpartners zich volledig kunnen richten op het onderwijs en het onderzoek.

“Altijd ben ik op zoek naar verbeteringen, want stilstaan is geen optie.”

3 vragen aan Jolanda

 

1. Wat wil jij bijdragen aan onze learning community hier in Amsterdam Noord (en omgeving)?
Door het organiseren van diverse activiteiten hoop ik dat wij onze learning community steeds verder kunnen uitbouwen, waarbij wij meer en meer gezien worden als vaste waarde voor onze partners op en  rondom het Buikslotermeerplein.

Wat is je favoriete plek in Amsterdam Noord en waarom?
Dat is meer dan één plek! Allereerst vind ik het altijd heerlijk om met het pontje over het IJ te varen naar Noord. Daarnaast ga ik graag uit eten bij een van de vele restaurants op de NDSM werf en fiets ik graag over de Nieuwendammerdijk en Schellingwouderdijk. Ook heb ik een speciale band met Amsterdam Noord: mijn moeder is hier geboren en mijn ouders hebben elkaar op het werk ontmoet bij een van de scheepswerven die Noord toen rijk was. Ik ben zelfs vernoemd naar een schip dat destijds gebouwd is op deze werf.

Met welke Noorderling zou jij graag een kopje koffie willen drinken?
Met tante Els, de beste vriendin van mijn moeder die nog altijd in Amsterdam Noord woont vlakbij het Buikslotermeerplein. Dus hierbij een uitnodiging om eens gezellig langs te komen bij Bakkie Noord in de Modestraat!

Terug naar het overzicht